Πεσμένες οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων

Μικρή άνοδος για "ΕΘΝΟΣ" και "Δημοκρατία"

Πεσμένες οι κυκλοφορίες των εφημερίδων την Κυριακή 14 Οκτωβρίου που στο σύνολό τους πούλησαν πανελλαδικά 138.390 φύλλα (7.370 λιγότερα από την περασμένη εβδομάδα).
Το Documento, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, η REAL NEWS κ.α έχουν αποσυρθεί από το..
σύστημα μετρήσεων των πωλήσεων του πρακτορείου ΑΡΓΟΣ, με αποτέλεσμα η αποτύπωση των κυκλοφοριών στο σύνολο των εφημερίδων να είναι ελλιπής.
Στα αξιοσημείωτα η πτώση των πωλήσεων για το Πρώτο Θέμα (μείον 4.940 φύλλα) και το ΒΗΜΑ (έχασε 2.170 φύλλα) και η άνοδος του ΕΘΝΟΥΣ («τσίμπησε» 1.090 φύλλα) και της «δημοκρατίας» (+410 φύλλα).
Οι αθλητικές έχασαν 1.730 φύλλα και στο σύνολό τους πούλησαν πανελλαδικά 18.800 φυλλα.
Αναλυτικά οι εφημερίδες την Κυριακή 14/10/2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορείου Αργος, πούλησαν πανελλαδικά:


Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις