Απολύμανση για ψυχολογικούς λόγους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας

Απολύμανση για ψυχολογικούς λόγους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας

Δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας όπου φοιτούσε ο 11χρονος μαθητής, που κατέληξε χθες Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, αποφασίζεται η διακοπή των μαθημάτων αύριο Παρασκευή για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών καθώς και για τη διενέργεια απολύμανσης στους χώρους του σχολείου.

Η σχετική απόφαση, εκδόθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν μεταξύ άλλων, έγγραφο της Γεν. Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας που συστήνει για ψυχολογικούς λόγους απολύμανση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις