Διαδικτυακό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τις διαδικτυακές πωλήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τις διαδικτυακές πωλήσεις

«Βελτιστοποιήστε την διαδικτυακή παρουσία σας και τις πωλήσεις σας», είναι ο τίτλος του νέου  διαδικτυακού  σεμιναρίου  από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποία συνεργάζεται με το Δήμο Σκιάθου. Επίσης, συνεχίζονται τα σεμινάρια τουρισμού.

Το πρώτο σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 90 διαδικτυακών σπουδαστών από την Σκιάθο τις Β. Σποράδες και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ μια ενότητα ακόμα προστίθεται προς παρακολούθηση το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00, με εισηγητή τον Αλέξανδρο Δαρδούφα

Προτεινόμενα περιεχόμενα του «βελτιστοποιήστε την διαδικτυακή παρουσία σας και τις πωλήσεις σας».
– Ο ρόλος του περιεχομένου (φωτογραφίες, παροχές, κείμενα. Πόσο σημαντικά είναι και πως επηρεάζουν. Τι άλλο περιλαμβάνει το περιεχόμενο).
– Η εξισορρόπηση των καναλιών/πηγών κρατήσεων (direct, OTAs, B2B, κλπ) και το κόστος ανά κράτηση.
– Ομοιογένεια τιμών. Είναι απαραίτητη; Ναι/όχι και τι εναλλακτικές υπάρχουν. Πως επηρεάζει την παρουσία μου σε διάφορες πλατφόρμες.

Μετά το πέρας κάθε μαθημάτων θα αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης μόνο σε όσους θα έχουν εγγραφεί και θα βρίσκονται online στην παρουσίαση.

Η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, ενώ υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ : /> Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις