Έξι νέα κρούσματα σήμερα στη Μαγνήσια

Έξι νέα κρούσματα σήμερα στη Μαγνήσια

Έξι νέα κρούσματα καταγράφονται στη Μαγνησία σήμερα εκ των οποίων τα τέσσερα στη Σκόπελο. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης της Covid 19.

Στη χερσαία Μαγνησία καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid ’19. Και τα δύο κρούσματα παρουσίασαν συμπτώματα μετά από παραθερισμό σε νησιά των Κυκλάδων. Επιπλέον στη Σκόπελο καταγράφηκαν τέσσερα νέα κρούσματα Covid ’19. Δύο κρούσματα προέκυψαν μετά από ιχνηλάτηση στενών επαφών παλαιότερου κρούσματος ενώ τα άλλα δύο αφορούν πολίτες που προσήλθαν για εξέταση στο Κ.Υγείας Σκοπέλου έχοντας εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.

 -Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα Covid ’19. Τα τρλθα κρούσματα προέρχονται από ιχνηλάτηση στενών επαφών κρούσματος που διαμένει στη περιοχή του Αμπελώνα ενώ τα υπόλοιπα τρία αφορούν ασθενείς που προσήλθαν για εξέταση έχοντας εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid ’19. Πρόκειται για ταξιδιώτη από το εξωτερικό.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις