«Γραφείο του Πολίτη» για πρώτη φορά στη Σκιάθο

«Γραφείο του Πολίτη» για πρώτη φορά στη Σκιάθο

Με στόχο την άμεση επαφή του Δημότη με την Δημοτική Αρχή, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Δήμο Σκιάθου «Γραφείο του Πολίτη».

Το Γραφείο έχει σαν αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και του Δήμου, με σκοπό τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, την αναζήτηση δόκιμων λύσεων για την αντιμετώπιση των εξατομικευμένων προβλημάτων των Πολιτών.
Στο Γραφείο θα απευθύνονται οι Πολίτες για να υποβάλουν προτάσεις και ιδέες, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Το Γραφείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη τις ώρες 6 – 8 μμ, στο Δημαρχείο Σκιάθου. Υπεύθυνη του Γραφείου είναι η Σταματίνα Χονδρονικολή, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις