Μέχρι 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για την έκτακτη στρεμματική στους ελαιοπαραγωγούς της Λέσβου

Μέχρι 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για την έκτακτη στρεμματική στους ελαιοπαραγωγούς της Λέσβου

Παράταση πέντε ημερών για την υποβολή αιτήσεων για την επιπλέον στρεμματική ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου, δίνεται μετά από επικοινωνία του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Ν. Λέσβου, Χαράλαμπου Αθανασίου, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων -που έληγε απόψε- παρατείνεται μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2020.

“Ως εκ τούτου καλύπτεται επαρκώς και για τη Λέσβο η διήμερη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έναρξη υποβολής των αιτήσεων και κρίνεται ικανός ο χρόνος αυτός της παράτασης, ώστε να μην υπάρξει κάποιος που δεν θα προλάβει να υποβάλει την αίτησή του”, τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Αθανασίου.

The post Μέχρι 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για την έκτακτη στρεμματική στους ελαιοπαραγωγούς της Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις