Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών στη Λήμνο

Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών στη Λήμνο

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην πλατεία ΟΤΕ στη Μύρινα, με την διοργάνωση του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Λήμνου Κώστας Μαδυτινός. Στην τοποθέτηση του υπογράμμισε για μία ακόμα φορά το αίτημα “για απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία.” Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια ο γραμματέας της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου ΕυστρατίουΑλέξης Ρίζος διάβασε την καταγγελία του σωματείου για τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ Λέσβου σε σχέση με τα οργανικά κενά και τις σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία των σχολείων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου. Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μέλη των δύο σωματείων μοίραζαν φυλλάδια με τα βασικά μας αιτήματα στους διερχόμενους.

The post Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών στη Λήμνο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις