Παρέμβαση για τους εμβολιασμούς στην Μαγνησία έκανε ο Χρ. Μπουκώρος

Παρέμβαση για τους εμβολιασμούς στην Μαγνησία έκανε ο Χρ. Μπουκώρος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, μεταφέροντας τον προβληματισμό και τη διαμαρτυρία ηλικιωμένων συμπολιτών της Μαγνησίας, αλλά και πολλών υγειονομικών του νομού, οι οποίοι καλούνται να εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο Αργαλαστής.

Είναι σημαντικό πρόβλημα η μετακίνηση ηλικιωμένων ανθρώπων από απομακρυσμένες περιοχές, όπως η επαρχία Αλμυρού στο εμβολιαστικό κέντρο της Αργαλαστής. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και πολλοί γιατροί τόσο από το Βόλο, όσο και από άλλες περιοχές της Μαγνησίας. Οι δύο υπουργοί δεσμεύτηκαν στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ότι θα αναζητήσουν τις λύσεις για την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις