Πέθανε μόνη και αβοήθητη 70χρονη στο Ν. Πήλιο

Πέθανε μόνη και αβοήθητη 70χρονη στο Ν. Πήλιο

Μια 70χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή ύστερα από τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, όταν οι συγγενείς της, ειδοποίησαν την Αστυνομία, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαν να την επισκεφθούν. Τελικά η γυναίκα πέθανε μόνη και αβοήθητη, αφού και οι γείτονες δεν αντελήφθηκαν κάτι, υποθέτοντας τον ότι δεν την έβλεπαν εξαιτίας της προτροπής “μένουμε σπίτι”.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι της από  ανοικτό παράθυρο και την βρήκαν να κάθεται στην καρέκλα, αλλά άψυχη.

Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στους γείτονες και περιοίκους όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά και θλίψη για το γεγονός ότι δεν είχε την βοήθεια κανενός. Η 70χρονη είχε προβλήματα υγείας και το θάνατό της βεβαίωσε ιδιωτικής γιατρός, γι αυτό και δεν έγινε νεκροψία – νεκροτομή.

πηγή: Ταχυδρόμος

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις