Τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στη Μαγνησία

Τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στη Μαγνησία Για απείθεια συνελήφθη από λιμενικούς ένας 35χρονος αλλοδαπός κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του «Εξπρές Σκιάθος» από τις Βόρειες Σποράδες για Βόλο. Ο 35χρονος δε φορούσε μάσκα, και όταν οι λιμενικοί του ζήτησαν την ταυτότητά του για να επιβάλουν διοικητικό πρόστιμο αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις. Στη συνέχεια, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, αφέθηκε ελεύθερος.

Επιπλέον, τρία πρόστιμα σε πελάτες σούπερ μάρκετ επέβαλαν χθες αστυνομικοί στη Σκιάθο. Οι πελάτες βρίσκονταν εντός του καταστήματος και δε φορούσαν μάσκα. Το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ανέρχεται σε 150 ευρώ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις