Τροποποιείται το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων στη χώρα Σκοπέλου για το τριήμερο

Τροποποιείται το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων στη χώρα Σκοπέλου για το τριήμερο

Ενόψει της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκοπέλου, αναπροσαρμόζοντας το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων, ενημερώνει τους δημότες ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, καθώς και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.
Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιηθεί ενδιάμεσα την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020. Αυτή η τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων αφορά μόνο την χώρα της  Σκοπέλου.
Παρακαλούνται οι δημότες τις παραπάνω ημέρες, να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις