Βόλος: Τραυμάτισαν σκυλί στο θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο

Βόλος: Τραυμάτισαν σκυλί στο θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο

Βαρβαρότητα σε βάρος ενός σκυλιού, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Οκτωβρίου, όταν άγνωστος-οι τραυμάτισαν το άτυχο ζώο με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα. Ο σκύλος βρέθηκε τις  απογευματινές ώρες, από περίοικους της περιοχής  Αγίου Νεκταρίου στην Νέα Ιωνία Βόλου (δίπλα στην εκκλησία), μέσα στα αίματα. Ο κτηνίατρο Κώστας Ζήγρας, που ειδοποιήθηκε από τους περιοίκους, έσπευσε για βοήθεια και διαπίστωσε ότι το άτυχο ζώο έφερα βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, στην πλάγια θωρακική χώρα οπισθίως της ωμοπλάτης με ενεργή αιμορραγία και προχώρησε άμεσα σε διασωλήνωση και χειρουργείο.

Σύμφωνα, με τον κ. Ζήγρα, παρά το πολύ δύσκολο τραύμα, ο σκύλος έχει διαφύγει του κινδύνου, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα που δέχθηκε. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρχικά,  το τραυματισμένο και ευρισκόμενο σε ανάρρωση, σκυλάκι θα φιλοξενηθεί σε σπίτι περιοίκου που συμμετείχε στην διάσωση του μέχρι να γίνει καλά και μετά θα δοθεί για υιοθεσία” σύμφωνα τη δήλωση της  Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις