Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχικά εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχικά εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων επαναπρόσληψης για την τουριστική περίοδο του 2021 για τους εποχικά εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και επισιτισμό.

Όπως μας ενημερώνει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και συναφών Επαγγελμάτων Ικαρίας και Φούρνων:
«Όσοι εργάστηκαν τη σεζόν 2020, είτε οι συμβάσεις τους τέθηκαν σε αναστολή ενώ εργάζονταν το 2019, για να διασφαλίσουν την συνέχεια της εργασιακής τους σχέσης στην ίδια επιχείρηση, με τους ίδιους όρους, τα ίδια εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα πρέπει να κάνουν την αίτηση επαναπρόσληψης τους μέσω του Σωματείου για τη νέα σεζόν.
Αιτήσεις επαναπρόσληψης και εγγραφής στο ξεκίνησαν από τις 18/01 μέχρι τις 28/01 στα γραφεία του σωματείου (με ταυτότητά ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ : 6942567047»
Καταλήγουν:
«Συνεχίζουμε τον Αγώνα! Διεκδικούμε:
-Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, για όσο διαρκεί η ανεργία.
-Υποχρεωτική επαναπρόσληψη όλων όσων εργάστηκαν ή μπήκαν σε αναστολή το 2019 ή το 2020 χωρίς άλλες προϋποθέσεις.
-Υπογραφή νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στα Ξενοδοχεία.
-Να σταματήσουν αμέσως οι πλειστηριασμοί κύριας κατοικίας, οι χρεώσεις και οι διακοπές σε ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, διαδίκτυο, τέλη κυκλοφορίας και νερό, για όλους τους ανέργους».

The post Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχικά εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις