Ζ. Μακρή: ΣΔΙΤ για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου προτείνει το υπουργείο

Ζ. Μακρή: ΣΔΙΤ για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου προτείνει το υπουργείο

Μέσω ΣΔΙΤ θα κατασκευαστεί το δικαστικό μέγαρο Βόλου, όπως και άλλα ανά την Ελλάδα, καθώς εντάχθηκαν στο προγραμματισμό του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, όπως ενημερώθηκε η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Ζέτα Μακρή. Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η κ. Μακρή, “με αυτή την απόφαση αποδεικνύεται ότι η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του τρόπου απονομής της δικαιοσύνης έχει γίνει απολύτως αντιληπτή από την κυβέρνηση της ΝΔ και τους υπουργούς της. Οι προσπάθειες για την κατασκευή και λειτουργία του νέου κτιρίου πρέπει να ξεκινήσουν το νωρίτερο δυνατό» δήλωσε η βουλευτής.

Επιπλέον επισημαίνει ότι θα πρέπει ο δήμος Βόλου να υποδείξει ένα κατάλληλο οικόπεδο για την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου, καθώς αυτό που είχε υποδειχθεί από τος φορείς της περιοχής, έλαβε αρνητική αξιολόγηση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου. “περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η εξεύρεση κατάλληλου οικοπέδου. Μόνον έτσι δε θα μείνει αναξιοποίητη η απόφαση του Κ. Αχ. Καραμανλή. Εξίσου, όμως, επιτακτική είναι και η συντήρηση του υφιστάμενου δικαστικού μεγάρου ώστε εργαζόμενοι, δικηγόροι και  δικαστές να λειτουργούν υπό ανθρώπινες συνθήκες!

Και η κ. Μακρή κατέληξε: “Χάσαμε πολύ χρόνο! Πρέπει τώρα να εργαστούμε όλοι μαζί, με ομοφωνία και συνεργασία αλλά και με ρεαλισμό και κοινή λογική!”.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις