Π. Γεωργιανός: «Θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή»

Π. Γεωργιανός: «Θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή»

«Ζωντανοί» στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία έμειναν οι Ίκαροι μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο παιχνίδι τους κόντρα στα Φάρσαλα.

Η… «μάχη» για την παραμονή συνεχίζεται κι ένας από τους παίκτες που τα έχει ζήσει όλα με τους «κίτρινους» από τα «σαλόνια» στην Α2 στα «αλώνια» της Γ εθνικής, ο Παντελής Γεωργιανός μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Β εθνική.

Ο Παντελής Γεωργιανός μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για το ότι είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και «πονάει» με τη φετινή πορεία:

«Σίγουρα είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Έμαθα από τις πρώτες μου χρονιές, που ήμασταν στην Α2, να «πονάω» αυτήν την ομάδα και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη φετινή πορεία της»

-Για το αν θα τα καταφέρουν τελικά:

«Είναι δύσκολη η συνέχεια, εμείς όμως δεν τα παρατάμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, ξέρουμε ότι κάποια ματς τα χάσαμε λόγω της δικής μας κακής διαχείρισης και το ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία».

-Για την αυτοκριτική που κάνει ως παίκτης:

«Εννοείται, εμείς παίζουμε, εμείς είμαστε στο παρκέ, εμείς πρέπει να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι.  Πολλές φορές δεν ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, ίσως δεν είμαστε και συγκεντρωμένοι στο τέλος, άρα έχουμε κι εμείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης».

-Για το ότι  οι Ίκαροι είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος:

-«Κι εμείς δεν το περιμέναμε, η πραγματικότητα είναι αυτή και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

-Για τους υπολογισμούς που κάνουν αφού απομένουν επτά αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος:

«Για εμάς το καλύτερο είναι να κοιτάμε το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, βλέπουμε και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων αλλά εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

-Αν είναι «βαριά» η μπάλα, αν υπάρχει άγχος:

«Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι είναι βαριά η μπάλα. Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δεν έχουμε παρά να τα δώσουμε όλα και ότι βγει από εκεί και πέρα».

-Αν τα άσχημα αποτελέσματα επηρέασαν και το κλίμα στην ομάδα:

«Σίγουρα οι συνεχόμενες ήττες επηρεάζουν τη ψυχολογία μιας ομάδας, εμείς όμως οι παίκτες και με τον προπονητή προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα και να μην μας επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό».

-Για το αν είναι η προσπάθεια των Ικάρων είναι πανσερραϊκή υπόθεση γιατί αν η ομάδα υποβιβαστεί το Σερραϊκό ανδρικό μπάσκετ θα εκπροσωπείται του χρόνου σε υψηλό επίπεδο μόνο στη Γ εθνική.

«Ναι, σίγουρα θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Να μας σπρώξει στα εντός έδρας παιχνίδια, να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες, είτε βρίσκεται στη Β εθνική, είτε και μακάρι και πιο ψηλά σε κατηγορία γιατί αυτός ο Νομός πρέπει να έχει μια ομάδα ψηλά».

-Για το αν ο κόσμος βοηθάει στα παιχνίδια:

«Σίγουρα υπήρχε στήριξη στο παιχνίδι με τα Φάρσαλα αλλά θέλουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο να μας βοηθήσει».

-Για το παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της.  Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε το διπλό».

-Για το τι έχει η ομάδα των Ικάρων όλα αυτά τα χρόνια και διατηρείται σε υψηλό επίπεδο:

«Το στοιχείο που είχαν πάντα οι Ίκαροι είναι το ότι πάντα είχαν Σερραίους παίκτες που πονούσαν την ομάδα.  Στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες ήμασταν φίλοι, είχαμε πολύ καλό κλίμα, κανένας δεν ήταν και δεν είναι εγωιστής και προσπαθούσαμε πάντα για το καλό της ομάδας».

Πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες των Ικάρων να βλέπουν τα πολλά παιδιά των ακαδημιών να είναι εκεί και να θέλουν να τους μοιάσουν:

«Αυτά τα παιδιά θέλουν να τα δώσουμε χαρά, εμείς πρέπει να αποτελούμε πρότυπα για αυτά τα παιδιά μέσα κι έξω από το γήπεδο»

-Για το αν πιστεύει στην παραμονή:

«Σίγουρα πιστεύω, αν δεν πιστεύαμε θα είχαμε σταματήσει από καιρό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις