Αυτό είναι το επτασφράγιστο μυστικό της Ρένας Βλαχοπούλου που «πήρε» μαζί της - Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η Ρένα Βλαχοπούλου, είχε το δικό της μυστικό και η αποκάλυψη έγινε 15 χρόνια μετά το θάνατό της!

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, μίλησε στην «Espresso» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και στο μυστικό που την έκανε αγαπητή στον κόσμο!

Η Ρένα Βλαχοπούλου, όπως ανέφερε, του λείπει περισσότερο μιας και είχαν συνεργαστεί σε πέντε από τις πιο εμπορικές ταινίες της “Η Παριζιάνα”, “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”, “Μια τρελή τρελή σαραντάρα”, “Ρένα να η ευκαιρία” και “Ρένα τα ρέστα σου”.

«Ήταν σκέτη απόλαυση να δουλεύεις μαζί της, ήταν ένας χείμαρρος. Είχε έναν απίστευτο αυθορμητισμό. Δεν μπορούσες να την πιάσεις πουθενά! Η Ρένα για μένα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός μαζί με τη Βάσω Μανωλίδου. Κάθε μέρα έκανε προσθήκες στη σκηνή. Την άλλη μέρα έκανε άλλα! Αυτό ήταν το μυστικό της, τα ζούσε όσα έκανε στη σκηνή!».

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις