Σκληρό βίντεο: Επιδειξίας έκανε το... λάθος να παρενοχλήσει αθλήτρια ΜΜΑ - Έφαγε το ξύλο της ζωής του

Αθλήτρια του ΜΜΑ (μικτές πολεμικές τέχνες-mixed martian arts) φωτογραφιζόταν στην παραλία Πράια ντο Μπράγκα στην πόλη Κάμπο Φρίο, περιφέρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό όταν εντόπισε έναν άνδρα να... χαϊδεύεται και έτσι ανέλαβε να του δώσει τη σωστή απάντηση στη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστατο. Τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ουρούσε στην παραλία όταν τον ξυλοφόρτωσε η αθλήτρια που θεώρησε ότι της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια πάντως τόνισε ότι ο 26χρονος άνδρας είχε κατεβάσει το σορτσάκι του και αυτοϊκανοποιείτο μπροστά στην ίδια και στον φίλο που τη φωτογράφιζε και γι' αυτό τον γρονθοκόπησε, δίνοντάς του ένα μάθημα.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις