Βίντεο: Οι ασκήσεις… κουνγκ φου του Ασάνζ μέσα στην πρεσβεία του Ισημερινού

Επτά χρόνια κλεισμένος σε ένα μικρό χώρο, κυνηγημένος από διάφορες υπηρεσίες είναι λογικό η συμπεριφορά του Τζούλιαν Ασάνζ να έχει επηρεαστεί.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από τη Daily Mail o ιδρυτής των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ διακρίνεται να συμπεριφέρεται μάλλον περίεργα στο μικρό προσωπικό χώρο που διατηρούσε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας της πρεσβείας ο Ασάνζ κάνει κάτι που θυμίζει ασκήσεις Κουνγκ Φου, περιπλανιέται ανέκφραστος από δωμάτιο σε δωμάτιο, χοροπηδάει, και γενικά προσπαθεί να σκοτώσει την ώρα του.

Για «ατημέλητη εμφάνιση που θυμίζει «Ροβινσώνα Κρούσο», και για "εκκεντρική συμπεριφορά" κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε το βίντεο. Ο ιδρυτής των WikiLeaks συνελήφθη στις 11 Απριλίου από τις βρετανικές αρχές, αφότου η κυβέρνηση του Ισημερινού τερμάτισε το καθεστώς ασύλου του και τον εκδίωξε από την πρεσβεία της.

 

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις