Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα πανελληνίων 2019 και οι απαντήσεις των ΓΕΛ σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019 ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2019: Με καθυστέρηση ανακοινώθηκαν τα θέματα για την Ιστορία, τη Φυσική και τον προγραμματισμό από το Υπουργείο Παιδείας. Δείτε τα αναλυτικά.

Πανελλήνιες 2019: Σήμερα (12 Ιουνίου) εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ στα θεματα Ιστορίας, τη Φυσικής και Προγραμματισμού για τις Πανελλήνιες 2019. Το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα και για τα τρία μαθήματα λιγο μετα τις 10 π.μ ακριβώς και τα Dikaiologitika News θα σας τα αναρτήσουν αμέσως. 

UPD: Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα Ιστορίας, Προγραμματισμού και Φυσικής, όλες οι απαντήσεις

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό» θα σας παρουσιάσουμε σε ελάχιστα λεπτά τις πρώτες απαντήσεις των ασκήσεων. Αυτό συνεπάγεται πως σε λίγη μόνο ώρα, οι μαθητές θα έχουν όλες τις απαντήσεις των διαγωνισμάτων στα χέρια τους. 

Μείνετε συντονισμένοι στα Dikaiologitika News για να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

Δείτε τις απαντήσεις πανελληνίων 2019

Την Παρασκευή οι μαθητές των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά, τη Χημεία και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

πανελληνιεσ 2019

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις