Πανελλήνιες 2019: Δείτε απαντήσεις στα θέματα Φυσικής ΓΕΛ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019 ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα και οι απαντήσεις Φυσικής με το κύρος των καθηγητών των φροντιστηρίων «ΜΕΘΟΔΙΚΟ». Δείτε αναλυτικά

Οι Πανελλήνιες 2019 σήμερα (12/6) συνεχίστηκαν για τα ΓΕΛ με τους υποψηφίους των Θετικών Σπουδών να εξετάζονται στα θέματα Φυσικής. Τα Dikaiologitika News σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό» σας παρουσιάζουν τις πρώτες απαντήσεις στα θέματα Φυσικής. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν όλες τις λύσεις της φυσικής

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

πανελληνιες 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

πανελληνιες 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

πανελληνιεσ 2019

metk7

Για τα θέματα 'Φυσική' ΓΕΛ (ημερήσια)
πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Φυσική' ΓΕΛ (εσπερινά)
πατήστε εδώ.

Σχολιασμός Φυσικής

Στο μάθημα της Φυσικής τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης και απαιτούν αρκετή επεξεργασία από τους μαθητές. Ακόμη και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι πρέπει να διαχειριστούν σωστά το χρόνο τους για να απαντήσουν με επάρκεια σε όλα τα ερωτήματα.

Στο Θέμα Β (πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση) χρειάζεται μεγάλη προσοχή για αποφευχθούν παρερμηνείες και λάθη, ενώ το Θέμα Γ δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία. Αντίθετα, το τελευταίο θέμα, παρουσιάζει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και αναμένεται να δυσκολέψει αρκετούς υποψηφίους. Αναμφίβολα σε σύγκριση με τα περσινά θέματα μπορούν να θεωρηθούν πιο απαιτητικά.

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

πανελληνιεσ 2019

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις