Π. Δημητρίου: «Με την άνοδο… αποχωρώ»

Π. Δημητρίου: «Με την άνοδο… αποχωρώ»

Την πρόθεση του να «κρεμάσει την προπονητική φόρμα» και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση οδηγώντας όμως πρώτα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σε μεγαλύτερη κατηγορία εξέφρασε ο Παύλος Δημητρίου σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο πολύπειρος προπονητής που θα καθίσει φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου ήταν καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών και αφού μίλησε για την «γεμάτη» Πανσερραϊκό ένδοξη καριέρα του (από τις «σημαίες» των «λιονταριών»), για το δύσκολο ξεκίνημα του αλλά τη «λαμπρή» συνέχεια που γράφτηκε σε 354 παιχνίδια και 31 γκολ με τους «κόκκινους», μίλησε για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, εκεί που βρήκε την «ποδοσφαιρική του Ιθάκη».

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη σχέση του με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Παραλιμνίου:   

«Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι ότι καλύτερο μου έτυχε τα τελευταία χρόνια. Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει γενικά στο ποδόσφαιρο.  Αυτό που φανταζόμουν εγώ για το ποδόσφαιρο το βρήκα τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Πράγματι, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε ομάδα με τέτοια φιλοσοφία, με τέτοια λειτουργία όσο μικρή ομάδα κι αν είναι, αυτό δεν έχει σημασία. Αυτή η ομάδα έχει φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο. Είμαι τυχερός που βρήκα δύο  ανθρώπους όπως ο Γιάννης Τυχάλας και ο Οδυσσέας Γαβρανίδης.  Είμαι τυχερός που δουλεύω σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, χωρίς πίεση, με ανθρώπους που βλέπουν μπροστά, που μαζί τους έχω μια άψογη συνεργασία, που σέβονται τη γνώμη μου, την άποψη μου και για αυτό αισθάνομαι καλά και νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ασφαλής, αυτό που θα πω, που θα ζητήσω είναι νόμος για αυτούς, βεβαίως μέσα από συζήτηση, όχι «αποφασίζω και διατάσω». Όλα μέσα από συζήτηση. Είναι άνθρωποι που σέβονται την άποψη μου, είναι άνθρωποι που θα ήθελα για όλη μου τη ζωή να τους έχω φίλους. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Κεραμάρη. Είχα και στον Πανσερραϊκό καλούς παράγοντες αλλά θα ήθελα τότε κι έναν Γιάννη Τυχάλα και ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν με τον Πανσερραϊκό αλλά κάπου κόλλησε το θέμα. Ήταν μετά το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη και μαζί με δύο τρεις επιχειρηματίες είχαν κάνει ένα πλάνο για τον Πανσερραϊκό αλλά κάπου σκάλωσε».

-Για το φετινό στόχο του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Ο φετινός στόχος είναι συγκρατημένος. Πέρυσι, ξεκινήσαμε με όνειρα και κάναμε κακή πορεία στον πρώτο γύρο. Φέτος ξεκινάμε πιο συγκρατημένα. Δεν βάζουμε ως πρώτο στόχο τον πρωταθλητισμό γιατί κάνουμε μια νέα αρχή, δημιουργούμε μια καινούργια ομάδα. Προτεραιότητα έχουν φέτος τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο, όχι όμως ότι δεν κοιτάμε την ομάδα. Δεν βάζουμε όμως ως πρώτο στόχο τον πρωταθλητισμό. Όσο για τα έργα που θα γίνουν είναι καλό το ότι ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας ενδιαφέρεται πάρα πολύ γενικά για τον αθλητισμό στο Δήμο του και κάνει ότι μπορεί. Ο στόχος είναι μια καλή πορεία. Ότι καλύτερο μας βγει. Τώρα αν στην πορεία δούμε ότι μπορούμε κάτι περισσότερο, έχουμε και τον Δεκέμβριο, τα παιδιά έχουν τη διάθεση κι αν χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα ακόμα οικονομικά, θα το κάνουμε».

-Για το αν θέλει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει φιλάθλους:

«Πρέπει να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε και φιλάθλους αν και όλοι στην ομάδα το γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αυτό γιατί το χωριό είναι πολύ μικρό. Μια άνοδος όμως θα είναι κίνητρο για όλη την περιοχή».

-Για το φετινό ρόστερ:

«Το ρόστερ θα αλλάξει πάρα πολύ. Αποφασίσθηκε να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ερωτηματικά με Μουτεσίδη για επαγγελματικούς λόγους και με Γουναρίδη γιατί παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με αυτούς. Θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής επιστρέφει στην ομάδα και λύνεται το θέμα του φορ. Θα αναζητήσουμε νέα παιδιά στο Νομό, θα ξεκινήσουν αρκετά νέα παιδιά στην προετοιμασία, θα δούμε ποια αντέχουν, ποια μπορούν να σταθούνε, θα τα κρατήσουμε να γεμίσουμε το ρόστερ και θα πάρουμε δύο με τρεις παίκτες».

-Ο Παύλος Δημητρίου έφτασε ηλικιακά στα 62. Μέχρι πότε θα είναι προπονητής;

-«Νιώθω καλά. Πιστεύω ότι θα καταλάβω αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι. Στη ζωή μου ξέρω να αποχωρώ. Θέλω σε αυτήν την ομάδα να δώσω κάτι. Από αυτήν την κατηγορία να πάμε στην άλλη και μετά να αποχωρήσω. Οι άνθρωποι που έχουν την ομάδα έχουν το όραμα και την όρεξη να δούνε την ομάδα ψηλά».

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις