Οι δυο εκπομπές - χρυσωρυχεία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ελληνική τηλεόραση

Οι δυο εκπομπές - χρυσωρυχεία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ελληνική τηλεόρασηΕίναι γνωστό ότι η ελληνική τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ.

Οι περισσότερες εκπομπές δεν φέρνουν πίσω τα λεφτά τους και πλέον θεωρούνται επιτυχημένες αν βάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο μέσα το μαγαζί.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Δυο εκπομπές που βγάζουν πολύ περισσότερα απ’ όσα κοστίζουν και εν έτει 2019 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των πιο κεροδφόρων προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για το Master Chef και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και οι δυο θεωρούνται σταθερές αξίες για τα κανάλια τους, καθώς τις προτιμούν οι διαφημιστές και ο διαφημιστικός τους χρόνος αξίζει χρυσάφι.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Star προσπαθώντας να προφυλάξει το προϊόν του θα αργήσει να βγάλει τον επόμενο κύκλο.

Όσο για τη Μενεγάκη, αυτή είναι μια κατηγορία μόνη της. Μιλάμε για την μοναδική ίσως εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να φέρνει έσοδα πολλαπλάσια από το κόστος της.

Πηγή: dailymedia

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις