Θεσσαλονίκη: Η ομάδα του "Μπες στο Ψητό" δημιούργησε το "Black Dagger" και σας σερβίρει μοναδικά burgers

Θεσσαλονίκη: Η ομάδα του

Black Dagger: Fresh Name, Same Passion! Με αυτό το σύνθημα η ομάδα του "Μπες στο Ψητό" που κέρδισε τους φίλους του γρήγορου φαγητού στη δυτική Θεσσαλονίκη συστήνει στο κοινό το νέο της δημιούργημα.

Το Black Dagger δημιουργήθηκε από το μεράκι και την αγάπη μιας ομάδας νέων ανθρώπων που θέλησαν να κάνουν πράξη τις ιδέες τους δημιουργώντας ασυναγώνιστα burgers.

original.jpg

Η επίσημη πρώτη του φαινομένου Black Dagger έγινε με τεράστια επιτυχία στο ATHENS BURGER FEST 2019 όπου εκπροσώπησε επάξια τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα (μοναδική συμμετοχή) μέσα από 5 νέα burgers!

burger fest 2.jpg

Διατηρώντας την αγάπη του για το καλό φαγητό, μεγάλες μερίδες και προσιτές τιμές συνεχίζει καθημερινά να δημιουργεί τα καλύτερα burgers στην πόλη. Ανακαλύψτε το νέο του μενού (s2019-2020) με άκρως εθιστικές συνταγές και υλικά όπως ζουμερό Hand Made burger 200 gr από 100% μοσχαρίσιο κιμά, σιγομαγειρεμένο Pulled Pork, κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα φράουλα με Chili, πιπεριές jalapeno, chorizo & προσούτο και πολλά ακόμη υλικά.

brooklyn.eso.jpg

Γνωρίστε τα signature black dagger, Rock n Roll, Brooklyn και Pancake burgers καθώς και τη σειρά MONSTER στο blackdagger.gr

Black Dagger
Μεγάλου Αλεξάνδρου 16
Σταυρούπολη (Πλατεία Τερψιθέας)

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις