Η δημοσιογραφία της ΕφΣυν...

...και η δημοσιογραφία του Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ


Θα σας το παρουσιάσω το θέμα ξερά, τυπικά, χωρίς σχολιασμό και πείτε μου εσείς ποιο είδος δημοσιογραφίας θεωρείτε σωστό.
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκάλυψε με ντοκουμέντα ότι έξω από τα γραφεία της αναρχικής-κομμουνιστικής συλλογικότητας «Ταξική Αντεπίθεση» στα Εξάρχεια βρισκόταν αυτοκίνητο της Ασφάλειας με κρυφή κάμερα..
στον καθρέφτη στραμμένη στην είσοδο και κατέγραφε τον κόσμο. Σημειώσαμε πως το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Volkswagen Polo, λευκού χρώματος, σταθμευμένο επί της οδού Αραχώβης μεταξύ Μπενάκη και Ζωοδόχου Πηγής, με πινακίδα ZYA 3392.
Ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ εξανέστη το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή και θεώρησε πως η «Εφ.Συν.» στοχοποίησε το αυτοκίνητο της Ασφάλειας και το οποίο δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. «Είναι αυτό ενημέρωση;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.
Το ίδιο ακριβώς ρωτάω κι εγώ: Είναι αυτό ενημέρωση;
Ποια είναι η σωστή ενημέρωση λοιπόν; Αποκαλύπτουμε ένα ασφαλίτικο αυτοκίνητο με κάμερα παρακολούθησης ή το καλύπτουμε;
Δημήτρης Κανελλόπουλος / efsyn
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις