Σαν σήμερα στον Harddog, γράφαμε...

Δημοσίευση
11 Δεκεμβρίου 2012

Αναζητώντας, όπως κάθε μέρα, ένα θέμα από δημοσιεύσεις του μπλογκ σε αντίστοιχες ημερομηνίες με τη σημερινή, πέσαμε πάνω σε ένα κείμενο του
αξέχαστου φίλου μας και συναδέλφου, ενός από τα πιο αγαπημένα παιδιά του κλάδου, του Γιάννη Ξενάκη. Πρόκειται για μια πικρή ανάρτησή του στο fb, όταν η ΑΕΚ κατρακυλούσε στη Σούπερ Λιγκ. Έγραφε ο Γιάννης σαν σήμερα το 2012:

«Καλό θα είναι οι γονείς που είναι ΑΕΚτζήδες, να κρατήσουν φέτος μακριά από την τηλεόραση τα παιδιά τους όταν παίζει η ομάδα. Διότι αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει καινούριους φίλους έτσι όπως κακοποιεί το ποδόσφαιρο...»

Γιάννης Ξενάκης (από το fb)

Ο κύριος με τον κωδικό «Rocos» (και το Πασόκ του Σημίτη)

Δίκη Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς και αναφορά ότι τα ποσά κατατέθηκαν στη Ελβετία σε λογαριασμό που είχε τον κωδικό Rocos:


Δημοσίευση 
11 Δεκεμβρίου 2013

Οι Γερμανοί πριν μπουν καβάλα σε ελληνικά άλογα στην Ελλάδα, είχαν εισβάλει και είχαν αλώσει τη χώρα με τις εταιρίες τους. Όπως τη Ζίμενς που έκανε πλούσιους μερικούς Έλληνες για να φτωχύνει αργότερα όλους τους άλλους. Η έναρξη της δίκης Μαντέλη (για να μην παραγραφεί το αδίκημα και πέσουν τα τσιμέντα!) μας θυμίζει ότι:
«Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι έλαβε από τα λεγόμενα ‘‘μαύρα ταμεία’’ της γερμανικής εταιρείας συνολικό ποσό 450.000 γερμανικών μάρκων. Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε δύο δόσεις σε λογαριασμό στην Γενεύη, τον οποίο είχε ανοίξει -όπως ο ίδιος παραδέχεται- χρησιμοποιώντας την κωδική ονομασία ROCOS, ο συγκατηγορούμενος του κ. Μαντέλη, Γιώργος Τσουγκράνης». 

Συνθηματικά, μαύρο χρήμα, ελβετικές τράπεζες και στη μέση το… καλό ΠΑΣΟΚ του εκσυγχρονιστή Σημίτη (αυτού που οραματίζεται τη μεγάλη Κεντροατιστερά μαζί με μερικούς ακόμα που γεμίζουν ένα θέατρο και ένα πεζοδρόμιο στην Ιπποκράτους και μετά πανηγυρίζουν για την πλατιά αποδοχή).

Ο Μαντέλης θα υποστηρίξει πάλι αυτό που διακηρύσσει από τη αρχή. Ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες γερμανικά μάρκα δεν ήταν δώρο για την υπογραφή, το 1997, της σύμβασης του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του, αλλά προεκλογική χορηγία για το κόμμα του. Αυτού το κόμματος (του επιχορηγούμενου) που μας έβαλε δεμένους χειροπόδαρα στο μνημόνιο. Και μετά αυτό το ονόμασε αναγκαστική και γρήγορη επιχείρηση για την εθνική σωτηρία. Ακόμα «επιχειρεί», και όχι μόνο του. 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις