Σίδνεϊ: Περισσότερες από 40 πυρκαγιές σε εξέλιξη – Στους 45 βαθμούς Κελσίου τοπικά η θερμοκρασία

Σίδνεϊ: Περισσότερες από 40 πυρκαγιές σε εξέλιξη – Στους 45 βαθμούς Κελσίου τοπικά η θερμοκρασία Περισσότερες από 40 πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Σίδνεϊ και την Νέα Νότιο Ουαλία, εν μέσω καύσωνα με το θερμόμετρο να αγγίζει τοπικά τους 45 βαθμούς.

Η πυροσβεστική Αρχή της Πολιτείας η NSW Rural Fire Service (RFS) ανακοίνωσε ότι 45 πυρκαγιές  είναι σε εξέλιξη ενώ η πυρκαγιά στο Northmead, στα δυτικά του Σίδνεϊ, απειλεί κατοικίες. Οι πυροσβέστες και τα εναέρια μέσα δίνουν μάχη για να συγκρατήσουν τις φλόγες ενώ οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους.  Το Γραφείο Μετεωρολογίας (BOM) έχει προβλέψει σήμερα 40 βαθμούς Κελσίου στην πόλη του Σίδνεϊ, με ανέμους που φτάνουν τα 45 χιλιόμετρα την ώρα ενώ αναμένεται πτώση των θερμοκρασιών το απόγευμα, τοπική ώρα. Να σημειωθεί πως στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία δεν έπεσε κάτω από τους 30 βαθμούς, επίδοση ρεκόρ για Νοέμβριο. Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Αλέκος Μάρκελλος

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις