Πάγωσαν οι ΗΠΑ από την κακοκαιρία

Πάγωσαν οι ΗΠΑ από την κακοκαιρία

Πολικό ψύχος σαρώνει τις Ηνωμένες Πολίτες, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στο Τέξας, το οποίο ο Πρόεδρος Μπάιντεν σκοπεύει να επισκευθεί και να κηρύξει σε κατάσταση καταστροφής.

Τουλάχιστον 26 άτομα έχασαν τη ζωή τους, τα περισσότερα από υποθερμία. Η φονική επέλαση της κακοκαιρίας δεν εμπόδισε γερουσιαστή να πάει διακοπές, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του.

Φονικό ψύχος στο Τέξας, τουλάχιστον 26 νεκροί, ενώ σάλος ξέσπασε για τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ που πήγε διακοπές, αλλά υπό το βάρος της κατακραυγής επέστρεψε εσπευσμένα και δηλώνει μετανοιωμένος.

Από το κρύο πάγωσαν και οι κρουνοί, ενώ η κακοκαιρία χτύπησε και τη Νέα Υόρκη με σφοδρές χιονοπτώσεις. Προβλήματα από το δριμύ ψύχος και στην Ουάσιγκτον.

Ρεπορτάζ: Ευγενία Μυρίδου

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις