Ο Τραμπ έτοιμος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Ο Τραμπ έτοιμος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να ταξιδέψει στο Τόκιο φέτος το καλοκαίρι, προκειμένου να παρευρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά και την πρόσκληση του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο 'Αμπε.

"Έχω προσκληθεί από τον πρωθυπουργό 'Αμπε και θα λάβουμε μια απόφαση επ΄αυτού", είπε ο Τραμπ σήμερα σε συνάντηση που είχε με μέλη της αμερικανικής ολυμπιακής επιτροπής και οργανωτές των Αγώνων του Λος 'Αντζελες του 2028.

"Μπορεί να απαντήσω θετικά. Θα δούμε", πρόσθεσε.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο προγραμματίζονται από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, δηλαδή κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του.

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης τους διοργανωτές των Αγώνων του Λος 'Αντζελες ότι είχε παρέμβει προσωπικά υπέρ της αμερικανικής πόλης όταν είχε μόλις εκλεγεί το 2016 και ότι αυτό είχε βοηθήσει την υποψηφιότητα.

Κατά τα φαινόμενα ο Τραμπ αναφερόταν σε ένα τηλεφώνημα που είχε κάνει εκείνη την εποχή στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής λέγοντας ότι η προηγούμενη αμερικανική κυβέρνηση "είχε αρνηθεί να τηλεφωνήσει" και ότι οι επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων "ήθελαν αγάπη και εμείς τους δώσαμε αγάπη".

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος 'Αντζελες Κέισι Ουάσερμαν, ο Τραμπ είπε αστειευόμενος ότι ελπίζει να παρευρεθεί στους Αγώνες που θα γίνουν σε οκτώ χρόνια, αν μπορέσει να πάρει ένα εισιτήριο. "Ελπίζω να με θυμηθείς το 2028. Εντάξει; Το υπόσχεσαι Κέισι; Τουλάχιστον δώσε μου μια θέση, εντάξει;".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις