Κορονοϊός: Κλείνουν δρόμοι στη Νέα Υόρκη λόγω της επιδημίας

photo: EPA

Νέα μέτρα λαμβάνονται στη Νέα Υόρκη λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός. Έτσι, ο κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε πως πρόκειται να κείσουν δρόμοι προκειμένου να περιοριστεί η επιδημία.

Παράλληλα, εκτός από τους δρόμους που θα κλείσουν στη Νέα Υόρκη εξαιτίας του κορονοϊού έχει προγραμματιστεί να απαγορευτούν τα αθλήματα που απαιτούν στενή επαφή στα πάρκα.

Ο Κουόμο επισήμανε ότι το κλείσιμο των δρόμων αποτελεί πιλοτικό πρόγραμμα και διευκρίνισε ότι αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ, θα απαγορευτούν από τα πάρκα της πόλης, αρχικά σε εθελοντική βάση, εφόσον συμμορφωθούν οι πολίτες.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει καταγράψει δεκαπλάσια κρούσματα του νέου κορονοϊού σε σύγκριση με την επόμενη πληγείσα πολιτεία, το Νιου Τζέρσι, με απολογισμό 30.811 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 285 θανάτους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις