Κορονοϊος: 21χρονη και όπως φέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε στην Μ. Βρετανία

Κορονοϊος: 21χρονη και όπως φέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε στην Μ. Βρετανία

Μια 21χρονη πέθανε από κορονοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων ότι δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Την είδηση ανακοίνωσε η οικογένεια της ​​την Τρίτη μέσω Facebook, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Την είδηση δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters το οποίο επικαλείται πηγές της βρετανικής εφημερίδας Sun.

"Σε όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο κορονοϊος είναι απλώς ένας ιός, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και μιλώ από προσωπική εμπειρία αφου πήρε την ζωή της 21χρονης κόρης μου", έγραψε η μητέρα της 21χρονης.

κορονοιος 21χρονη

Η θεία της 21χρονης Chloe, Emily Mistry, δημοσίευσε επίσης σχετικά με το θάνατο του νεαρού κοριτσιού από τον COVID-19 στο Facebook και σημείωσε ότι η «όμορφη» και «κολοσυνάτη» ανιψιά της δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας», δημοσιεύει η Metro UK.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΑ

Το νεώτερο θύμα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας 18χρονος με «σημαντικά υποκείμενα προβλήματα υγείας» και πεθάνε στο Coventry αλλά εικάζεται ότι ίσως δεν ήταν η αιτία θανάτου ο COVID-19

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις