Κορονοϊός: Περισσότεροι από 1000 νεκροί στο Βέλγιο

photo: EPA

Περισσότεροι από 1000 άνθρωποι είναι νεκροί στο Βέλγιο λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τις υγειονομικές αρχές, ο αριθμός των νεκρών στο Βέλγιο διπλασιάσθηκε μέσα σε διάστημα τριών ημερών, κυρίως εξαιτίας του εκ των υστέρων συνυπολογισμού των θανάτων από κορονοϊό που έχουν επέλθει σε γηροκομεία.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί στο Βέλγιο 1.011 θάνατοι για 15.348 επιβεβαιωμένα κρούσματα, διευκρινίσθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Κορονοϊός - Γερμανία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 6.156 και έφθασε τα 73.522 το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Συνολικά 872 άνθρωποι έχουν υποκύψει μέχρι σήμερα στην ασθένεια COVID-19, σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώνει το Robert Koch-Institut και αναρτήθηκαν σήμερα στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει. Ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας αυξήθηκε κατά 140 από χθες, με βάση τα δεδομένα που δημοσιοποιεί το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε από κορονοϊό ο τραγουδιστής Άνταμ Σλέσινγκερ

Πέθανε από κορονοϊό ο θρύλος της τζαζ Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις