Ρωσία: Πάνω από 5000 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

photo: EPA

Περισσότερα από 5000 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη Ρωσία τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν 5.212 νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό τους να φθάνει τα 882.347. Πρόκειται για τον τέταρτο υψηλότερος αριθμός περιστατικών Covid-19 στον κόσμο.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 14.854 καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 129 άνθρωποι έχασαν τη ζώη τους σε όλη τη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες.Όσον αφορά στην εξάπλωση που σημειώνει ο ιός στην Ευρώπη, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κορονοϊός - ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται το βαρύτερο χτύπημα στον κόσμο από τον κορονοϊό, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters. Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν άλλοι 1.318 θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ, με το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας να φΤάνει πλέον τους 161.097.

Παράλληλα, καταγράφηκαν τουλάχιστον 59.955 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε 4,96 εκατομμύρια, κατά την ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις