Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην Τουρκία - Συνολικά 5.844 νεκροί

photo: EPA

Συνολικά 5.844 νεκροί και 240.804 κρούσματα μόλυνσης έχουν καταγραφεί στην Τουρκία από την εξάπλωση που έχει σημειώσει ο κορονοϊός μέχρι τώρα.

Τα δεδομένα αυτά δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαχρετίν Κότζα, μέσω Twitter. Επιπλέον, τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 15 νέοι θάνατοι και 1.182 νέα κρούσματα μόλυνσης κορονοϊού στη χώρα.

Κορονοϊός - ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες Κυριακή 496 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 σε 24 ώρες, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν άλλα 46.248 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, η οποία βασίζεται στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών των πολιτειών.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου, ο απολογισμός στη χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία έφθασε τους 162.604 νεκρούς επί συνόλου 5,06 εκατομμυρίων ανθρώπων που προσβλήθηκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις