ΗΠΑ: Αναπάντεχη αύξηση των αιτήσεων για επίδομα ανεργίας

pixabay

O αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας κατέγραψε αύξηση σε εβδομαδιαία βάση, επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις για επιβράδυνση της ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας. Ειδικότερα, οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας αυξήθηκαν στις 870.000 την εβδομάδα που έληξε στις 19 Σεπτεμβρίου από 866.000 προηγουμένως, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ.

Οι αναλυτές προέβλεπαν πτώση στις 840.000 αιτήσεις. Αυτή ήταν η τέταρτη εβδομάδα κατά την οποία οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας ήταν κάτω από το επίπεδο του 1 εκατομμυρίου.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των Αμερικανών που συνεχίζουν να λαμβάνουν επίδομα ανεργίας υποχώρησε στα 12,58 εκατομμύρια από 12,747 εκατομμύρια την προηγούμενη εβδομάδα.

 Πληροφορίες από businessinsider.com

Διαβάστε επίσης:

ΔΝΤ: Η υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός διαρκεί περισσότερο από τις αρχικές προβλέψεις

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις