Γαλλία: Lockdown σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Μακρόν – «Πιο σκληρό το 2ο κύμα»

Γαλλία: Lockdown σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Μακρόν – «Πιο σκληρό το 2ο κύμα»

Σε ισχύ από τις 30 Οκτωβρίου τίθεται το δεύτερο lockdown για τη Γαλλία, σύμφωνα με τα όσα είπε στο διάγγελμά του ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Από την Παρασκευή και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, θα βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο όσοι έχουν να κάνουν ζωτικές και σημαντικές εργασίες, καθώς και για ιατρικούς λόγους. Εστιατόρια, μπαρ και άλλες επιχειρήσεις που δεν θεωρούνται ζωτικές θα κλείσουν. Τα σχολεία, σε αντίθεση με το πρώτο lockdown, θα παραμείνουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μακρόν, «έχουμε ήδη φτάσει το 58% στις κλίνες ΜΕΘ. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει καθυστερήσεις σε κρίσιμες περιπτώσεις». Πρόσθεσε ακόμη ότι «προβλέπεται να φτάσουμε στα μέσα Νοεμβρίου στις 9.000 νοσηλείες σε ΜΕΘ, το μέγιστο που μπορούμε να έχουμε στη Γαλλία».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις