Ο Μαραντόνα δεν άφησε διαθήκη: Έντεκα πρόσωπα διεκδικούν την περιουσία του

INTIME

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν άφησε διαθήκη. Ακριβώς για αυτό το λόγο όπως όλα δείχνουν αναμένονται «παρατράγουδα». Έντεκα πρόσωπα αναμένεται να διεκδικήσουν την περιουσία του. 

Η πολυτάραχη προσωπική ζωή του Ντιέγκο Μαραντάνο ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα στους δικηγόρους που θα πρέπει να διευθετήσουν πώς θα κατανεμηθεί η περιουσία του. Ο θρύλος της Αργεντινής δεν άφησε διαθήκη και έτσι μπορούν να διεκδικήσουν την περιουσία του τόσο τα νόμιμα παιδιά του, όσο και αυτά που δεν έχει αναγνωρίσει.

«Πρόκειται να υπάρξει μεγάλη διαμάχη. Δεν άφησε διαθήκη» αναφέρει στην IndiaToday πηγή κοντά στην οικογένεια, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην πορεία της καριέρας του κατάφερε όχι μόνο να βγάλει πολλά χρήματα, αλλά και να ξοδέψει. Ειδικά κατά τις ένδοξες μέρες στην Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και την Αργεντίνα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η περιουσία του φθάνει περίπου τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

Ο θρύλος της Αργεντινής είχε αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Κλαούντια Βιλαφάνε και της πρώην συντρόφου του Βερόνια Οτζέντα – ως δικά του.

Τα αναγνωρισμένα παιδιά του είναι ο 34χρονος Ντιέγκο Τζούνιορ, η 23χρονη Τζάνα, η 32χρονη Ντάλμα, η 30χρονη Τζιανίνα και ο 7χρονος Ντιέγκο Φερνάντο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις