Επίθεση στη Γερμανία: Εξιτήριο για την οικογένεια του Έλληνα γιατρού μετά τη φονική κούρσα στο Τρίερ

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο 45χρονος Έλληνας με καταγωγή από την Καλαμάτα ζούσε με τη 41χρονη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά στην Τρίερ, όπου διατηρούσε το οδοντιατρείο του. Η γυναίκα και το μικρό αγοράκι του Έλληνα οδοντίατρου που έχασε τη ζωή του με τη μόλις λίγων εβδομάδων κόρη του, όταν οδηγός έπεσε με το όχημά του πάνω σε πεζούς στην Τρίερ της Γερμανίας, έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Μάλλον είναι καλά στην υγεία τους. Τηλεφώνησε ο γιος μου στον αδερφό του νεκρού και του είπε ότι θα πήγαινε να τους πάρει από το νοσοκομείο» επεσήμανε στο STAR ο θείος του θύματος, Ιωάννης Κομπιλίδης, που ειδοποιήθηκε για το φονικό συμβάν από τον ανιψιό του.

«Μου τηλεφώνησε στις 8 ο αδερφός του νεκρού και μου λέει σκοτώθηκε ο Γιώργος. Κράταγε το παιδάκι στην αγκαλιά του όταν ο τρελός δεν ξέρουμε τι είχε πάθει, τι είχε κάνει, ανέβαινε πάνω στα πεζοδρόμια. Η πλατεία ήταν μεγάλη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τους σκότωσε» τόνισε, συμπληρώνοντας πως «δεν ξέρουμε τίποτα για την κηδεία, δεν ξέρουμε τι θα γίνει… Ο αδερφός του είναι γιατρός χειρουργός και ζει μόνιμα στο Αμβούργο μαζί με τη μητέρα τους. Τα πεθερικά του είναι Έλληνες και αυτοί».

Υπενθυμίζεται πως οι νεκροί από το χθεσινό τραγικό περιστατικό στη Γερμανία αυξήθηκαν στους πέντε, μεταξύ των νεκρών είναι και ένα μωρό εννέα μηνών και τρεις γυναίκες, ενώ τραυματίστηκαν 15 άτομα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις