Το μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στα αθλητικά χρονικά (video)

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στα αθλητικά χρονικά (video)

Ο πλανήτης συγκλονίστηκε το 2018 από το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης 250 αθλητριών της εθνικής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ από τον βραβευμένο γιατρό της ομάδας.

Κορίτσια, γυναίκες, πάνω από 250 στον αριθμό, η μία μετά την άλλη, άνοιξαν το στόμα τους και μίλησαν. Και αποκαλύφθηκε αυτό που έμελλε να χαρακτηριστεί το «μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στην ιστορία του αθλητισμού.»

Ο Λάρι Νάσαρ ήταν ο γιατρός τους. Ο πολυβραβευμένος γιατρός της εθνικής ομάδας Γυμναστικής των Ηνωμένων Πολιτειών και καθηγητής σε Πανεπιστήμια. Οι αθλήτριές του, πρωταθλήτριες, ολυμπιονίκες…

Εκμεταλλευόμενος την ισχύ του, ο Λάρι Νάσαρ, για περισσότερο από 20 χρόνια, ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του, πραγματοποιώντας δήθεν «εξελιγμένες»… θεραπευτικές μεθόδους.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις