Η αποχώρηση του Ντ. Τραμπ από τον Λευκό Οίκο σε εικόνες

Η αποχώρηση του Ντ. Τραμπ από τον Λευκό Οίκο σε εικόνες

Ο επίλογος της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο γράφτηκε σήμερα και ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τις τελευταίες του στιγμές στον χώρο.

Σε σύντομη ομιλία του πριν επιβιβαστεί για τελευταία φορά στο Air Force One, που θα τον μεταφέρει στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό. Προέτρεψε τους Αμερικανούς «να προσευχηθούν» για την επιτυχία της επόμενης κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον διάδοχό του.

Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στη βάση Άντριους στο Μέριλαντ, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι πλέον θα «παρακολουθεί και θα ακούει» ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει «με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Πηγή Φωτογραφιών: AP IMAGES/ Manuel Balce Ceneta, Alex Brandon

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις