Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα και η εικόνα είναι μοναδική

Pexels

Καθώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες έπληξαν τμήματα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της πολιτείας του Τέξας, οι Καταρράκτες του Νιαγάρα έχουν παγώσει εν μέρει.

Το φαινόμενο είναι στην πραγματικότητα αρκετά συνηθισμένο και συμβαίνει τα περισσότερα χρόνια χάρη στον χειμερινό καιρό που είναι κοινός στη Δυτική Νέα Υόρκη και στους Καταρράκτες του Νιαγάρα του Οντάριο.

Οι κρύες θερμοκρασίες μπορεί να αποτρέψουν ορισμένους από το να θέλουν να επισκεφθούν, αλλά οι ντόπιοι και οι τουρίστες συρρέουν στο εμβληματικό ορόσημο κάθε χειμώνα για να δουν και να φωττογραφίσουν αυτό το μοναδικό θέαμα των τεράστιων κομματιών πάγου που σχηματίζονται στις πτώσεις του νερού.

Οι εικόνες από τους παγωμένους καταρράκτες μοιάζουν με να βγαίνουν από ένα φανταστικό βιβλίο και όχι το Buffalo της Νέας Υόρκης ενώ όσοι ξέρουν προτείνουν να επισκεφθείτε τους καταρράκτες το ηλιοβασίλεμα και θα ανταμειφθείτε με μερικές από τις καλύτερες δυνατές προβολές.

{https://twitter.com/Reuters/status/1365318201467404288?s=20}

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις