Χάρι στην Όπρα: Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι πέρασε η Νταϊάνα

Χάρι στην Όπρα: Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι πέρασε η Νταϊάνα

Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν των βασιλικών τους καθηκόντων τον περασμένο Μάρτιο, κρατώντας τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Για τη ζωή του μακριά από το Παλάτι και τη μητέρα του, Νταϊάνα μίλησε ο Χάρι σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρι.

Χαρακτήρισε πολύ δύσκολη της διαδικασία χωρισμού από τη βασιλική οικογένεια, τόσο για εκείνον, όσο και για την Μέγκαν, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στις δυσκολίες που είχε η μητέρα του, όταν χώρισε από τον πατέρα του, Κάρολο, οπότε και έπρεπε μόνη της να βρει το δρόμο της.

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σου μιλάω με τη γυναίκα μου δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς ήταν για εκείνη το να περάσει όλο αυτό μόνης της και για τόσο χρόνια», προσθέτοντας ότι, «είναι και για εμάς απίστευτα δύσκολο».

«Τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Χάρι στη συνέντευξη που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου στις ΗΠΑ και την επομένη στη Βρετανία.

 Το πρώην πριγκιπικό ζεύγος είναι γείτονες με την Όπρα στη γειτονιά στην Καλιφόρνια και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κρατιόντουσαν χέρι- χέρι.

Υπενθυμίζεται οτι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις