Η Γερμανία παρατείνει το lockdown έως τα τέλη Μαρτίου

Η Γερμανία παρατείνει το lockdown έως τα τέλη Μαρτίου

Εισηγήσεις για παράταση του lockdown εώς τις 28 Μαρτίου δέχεται η γερμανίδα καγλεκάριος, Άγκελα Μέρκελ μετά τα 2,4 εκατομμύρια κρούσματα που μετρά η χώρα.

Σύμφωνα με το Focus Online, η Γερμανία σχεδιάζει να παρατείνει το lockdown κατά του κορονοϊού μέχρι τις 28 Μαρτίου,  παρά το γεγονός ότι προβλέπεται μερικοί περιορισμοί θα χαλαρώσουν μετά τις 8 Μαρτίου. Το περιοδικό  επικαλείται σχέδιο συμφωνίας ενόψει των συνομιλιών ανάμεσα στην καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τους επικεφαλής των 16 ομόσπονδων κρατιδίων.

Η Μέρκελ πρόκειται να συζητήσει τις επιλογές για το lockdown αύριο, Τετάρτη 3/3, με τους επικεφαλής των κρατιδίων, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού στη Γερμανία ξεπέρασαν τα 2,4 εκατομμύρια.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις