Χαμός στο Youtube, η μεγάλη αλλαγή που θα αναστατώσει αρκετούς (εικόνα)

Pexels

Το Youtube ετοιμάζεται να κρύψει τον αριθμό που προκύπτει από το dislike button κάτω από τα βιντεάκια που προβάλλει ώστε να αποφύγει τις εσκεμμένες… επιθέσεις dislikes κάτω από βίντεο.

Το youtube έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές κατά καιρούς που άλλες αρέσουν στους χρήστες και άλλες όχι. Η συγκεκριμένη αλλαγή που αναμένεται να προωθηθεί το επόμενο διάστημα, μάλλον δεν θα αρέσει σε αρκετούς αφού στην ουσία αφαιρεί το δίκαιωμα στους χρήστες να δηλώσουν οτι κάποιο βίντεο δεν τους αρέσει.

Η αναλογία των like και των dislike που υπάρχουν σε ένα βίντεο στο ΥouTube, “ρυθμίζει” και το πόσο δημοφιλές είναι το συγκεκριμένο βίντεο. Πολλές φορές όμως τα dislike ξεπερνούν τόσο πολύ τα like.

Σύμφωνα με το επίσημο blog του YouTube, η εταιρεία δοκιμάζει να κρύψει τον αριθμό των dislikes για να προστατέψει τα videos από στοχευμένες επιθέσεις με πληθώρα dislikes. Μόνο ο δημιουργός των video θα έχει τη δυνατότητα να τον ακριβή αριθμό αριθμό dislike μέσα από το YouTube Studio του καναλιού του.

Στο εικονίδιο Like θα εξακολουθεί να υπάρχει κανονικά ο αριθμός και θα είναι ορατός σε όλους τους χρήστες.

youtube

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις