Προς εκλογές – θρίλερ στη Γερμανία: Στη μια μονάδα η διαφορά SPD και CDU

pixabay

Μόλις με μια μονάδα προηγούνται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις οι Σοσιαλδημοκράτες των Χριστιανοδημοκρατών στη Γερμανία, δύο μέρες πριν τις εκλογές.

Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Σοσιαλδημοκρατών και Χριστιανοδημοκρατών δύο ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες στη Γερμανία. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) διατηρεί το προβάδισμα του, ωστόσο η διαφορά από τη Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) έχει πλέον συρρικνωθεί στη μια μονάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Allensbach για λογαριασμό της Frankfurter Allgemeine Zeitung, το SPD χάνει μία μονάδα και βρίσκεται στο 26%, ενώ CDU/CSU κερδίζουν 0,5 και φθάνουν στο 25%. Οι Πράσινοι κερδίζουν επίσης μισή μονάδα και ανεβαίνουν στο 16% και ακολουθούν το Κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) με 10,5% (+0,5), η Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) με 10% (-1) και η Αριστερά με 5% (-1).

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις