Ανατροπή με το λεωφορείο – φέρετρο στη Βουλγαρία: «Τα παράνομα καύσιμα μεταφέρονταν από τους επιβάτες» λέει βουλγάρικο σάιτ (εικόνες)

Ανατροπή με το λεωφορείο – φέρετρο στη Βουλγαρία: «Τα παράνομα καύσιμα μεταφέρονταν από τους επιβάτες» λέει βουλγάρικο σάιτ (εικόνες)

Μια μικροαπάτη με τα φθηνά τουρκικά καύσιμα ίσως είναι αυτή που κόστισε τη ζωή σε 45 άτομα μέσα στο λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βουλγαρία.

Τουλάχιστον 45 πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας, επιστρέφοντας από ταξίδι στην Τουρκία. Οι πρώτες αποκαλύψεις υποδείκνυαν πως ρόλο στην ταχύτατη εξάπλωση της φωτιάς που δεν έδωσε τη δυνατότητα στους επιβάτες να σωθούν, ήταν μια δεξαμενή για παράνομα καύσιμα φτιαγμένη μέσα στο λεωφορείο αλλά και ένα φορτίο με πυροτεχνήματα.

bulgaria1

Η ιστοσελίδα «24 Ώρες» της Βουλγαρίας όμως αναφέρει μια άλλη εκδοχή. Σ' αυτήν το παράνομο καύσιμο φέρεται να ήταν αποθηκευμένο από τους ίδιους τους επιβάτες στην καμπίνα γι αυτό και η καμπίνα τυλίχθηκε τόσο άμεσα στις φλόγες. Τα παράνομα καύσιμα δεν είναι κάτι καινούριο για Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς η τιμή τους στην Τουρκία από την οποία ερχόταν το λεωφορείο είναι αισθητά φθηνότερη.

bulgaria3

Αυτές οι έξτρα ποσότητες καυσίμου – σύμφωνα με το βουλγάρικο σάιτ- είναι που επιτάχυναν τόσο πολύ τη φωτιά που κατέκαψε τα πάντα – και δυστυχώς τους πάντες – μέσα σε λίγα λεπτά.

ΠΗΓΗ: 24chasa.bg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις