Μπερλουσκόνι, η... επιστροφή: Η Ιταλική δεξιά τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μπερλουσκόνι, η... επιστροφή: Η Ιταλική δεξιά τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Και... ξανά προς τη δόξα τραβά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον οποίο πρότειναν τα δεξιά κόμματα της Ιταλίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Την απόφαση έλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) τα τρία μεγάλα κόμματα της ιταλικής συντηρητικής παράταξης: η Φόρτσα Ιτάλια (Forza Italia), η Λέγκα (Lega Nord) και τα Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d’Italia).

«Τα κόμματά μας θεωρούν ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι το κατάλληλο άτομο για το συγκεκριμένο αξίωμα, με την αξιοπιστία και την εμπειρία που η αξίζει η χώρα μας και επιθυμούν οι Ιταλοί», αναφέρεται σε επίσημο ανακοινωθέν.

Ωστόσο, στενοί συνεργάτες του «Καβαλιέρε», όπως ο πρώην υφυπουργός παρά την προεδρία της κυβέρνησής του, Τζάνι Λέτα, έχουν ήδη εκφραστεί υπέρ μιας λύσης συμβιβασμού, με γνώμονα το συμφέρον όλης της χώρας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις