Διάσημη πρώην μπαλαρίνα του Μπολσόι αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε πτήση (βίντεο)

Διάσημη πρώην μπαλαρίνα του Μπολσόι αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε πτήση (βίντεο)

Σοβαρό επεισόδιο σε πτήση με διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα η οποία αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησε η πρώην πρίμα μπαλαρίνα του Μπολσόι, Αναστασία Βολότσκοβα, όταν κατά τη διάρκεια της επιστροφής της από τις διακοπές της στις Μαλβίδες προς τη τη Μόσχα, αρνήθηκε να συμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να φορέσει μάσκα στο αεροσκάφους.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να πείσουν την 45χρονη σταρ να φορέσει τη μάσκα της, χωρίς όμως επιτυχία, με το επεισόδιο να διαρκεί τρεις ώρες.

Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στη Μόσχα, την μπαλαρίνα συνέλαβαν αστυνομικοί, όπου και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που Αναστασία Βολότσκοβα απασχόλησε με αρνητικό τρόπο τη δημοσιότητα. Τον Αύγουστο το 2020 την είχε επιβληθεί πρόστιμο 460 ευρώ, επειδή ύστερα από ταξίδι, έσπασε την καραντίνα.

Για την ιστορία η Αναστασία Βολότσκοβα είναι η πρώην πρίμα μπαλαρίνα η οποία είχε το 2017 είχε παρομοιάσει το μεγαλύτερο θέατρο της Μόσχας, το Μπολσόι, με έναν μεγάλο οίκο ανοχής, στον οποίον οι μπαλαρίνες υπηρετούν σεξουαλικά τους διευθυντές και τα άλλα μέλη του θεάτρου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις