Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ δεν είναι για... ασυγκράτητους φιλάθλους, φυλάκιση έως 7 χρόνια για σεξ της μιας βραδιάς

Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ δεν είναι για... ασυγκράτητους φιλάθλους, φυλάκιση έως 7 χρόνια για σεξ της μιας βραδιάς

Πολύ... συγκρατημένοι θα πρέπει να είναι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 καθώς προβλέπεται βαριά ποινή για όσους συνευρεθούν ερωτικά στη χώρα, ενώ δεν είναι παντρεμένοι!

Απαγορευμένος... καρπός μοιάζει το σεξ της μιας βραδιάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022. Οι οπαδοί των ομάδων που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και επτά έτη!

Οποιαδήποτε εξωσυζυγική σεξουαλική περιπέτεια κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Αυτό το χειμώνα, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να μάθουν και να σεβαστούν τις πολιτισμικές διαφορές, καθώς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή. Και στο Κατάρ ισχύει ο αυστηρός νόμος της Σαρία.

«Το σεξ είναι πολύ εκτός... μενού, εκτός αν έρχεστε μαζί με τις συζύγους σας», αναφέρει η Daily Star επικαλούμενη πηγές από τη βρετανική αστυνομία. «Σίγουρα δεν θα υπάρξουν σχέσεις της μιας βραδιάς σε αυτό το τουρνουά. Δεν θα υπάρξει καθόλου πάρτι στην πραγματικότητα».

«Όλοι πρέπει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, εκτός αν θέλουν να ρισκάρουν να μείνουν στη φυλακή... Ουσιαστικά υπάρχει απαγόρευση του σεξ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στα χρονικά. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

#ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ_ΚΥΠΕΛΛΟ #ΚΑΤΑΡ #ΜΟΥΝΤΙΑΛ_2022 #ΣΕΞ #ΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις