Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Πρόταση ΗΠΑ σε Ρωσία για ανταλλαγή κρατουμένων

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Πρόταση ΗΠΑ σε Ρωσία για ανταλλαγή κρατουμένων

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ κρίθηκε ένοχη για κατοχή και λαθρεμπόριο ναρκωτικών και το ρωσικό δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης εννιά ετών.

Η Ουάσιγκτον προέτρεψε τη Ρωσία να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία φαίνεται πως προβλέπει την ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας, Τζον Κίρμπι έκανε λόγο για μια “σοβαρή πρόταση”, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αν και το BBC έφερε στην επιφάνεια περισσότερα στοιχεία γύρω από την προσφορά των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Ουάσιγκτον φέρεται να προσφέρει έναν Ρώσο διακινητή όπλων στη Μόσχα. Ο λόγος για τον Βίκτορ Μπουτ, που είναι γνωστός και ως “ο έμπορος του θανάτου” και ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 ετών στις ΗΠΑ.

{https://www.youtube.com/watch?v=Xpw70EtZpRE}

#ΗΠΑ #ΡΩΣΙΑ #ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις