Αρμενία: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από έκρηξη σε αγορά

Αρμενία: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από έκρηξη σε αγορά

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν σε αποθήκη πυροτεχνημάτων σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν, την Κυριακή.

Μια ισχυρή έκρηξη έπληξε μεγάλη αγορά στην πρωτεύουσα της Αρμενίας την Κυριακή, πυροδοτώντας φωτιά . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, άνθρωποι φέρεται να παγιδεύτηκαν άνθρωποι κάτω από ερείπια.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν, ανέφεραν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται το αρμενικό υπουργείο έκτακτης ανάγκης.

Βίντεο που αναρτήθηκε σε κοινωνικό δίκτυο δείχνει πυκνό γκρίζο καπνό να υψώνεται πάνω από ένα κτίριο.

Ακολουθεί μια ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε το ξέσπασμα πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1558757885445824513?s=20&t=KwbAovDf5...}

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλέστηκε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Αρμενίας και ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα κτίριο στη λιανική αγορά Surmalu, περίπου 2 χιλιόμετρα (1,2 μίλια) νότια του κέντρου του Γερεβάν, όπου πωλούνται πυροτεχνήματα.

Η αιτία της έκρηξης δεν έγινε αμέσως γνωστή. Το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε ότι στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβεστικά οχήματα και άλλα 10 κατευθύνονται προς την αγορά.

{https://youtu.be/5Ggb2Gn895E}

#ΑΡΜΕΝΙΑ #ΕΚΡΗΞΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΑΓΟΡΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις